Som-hi Uni !!!

Aquest estiu va costar que s’anunciessin els fixatges, però a mesura que es varen anar confirmant ja s’intuïa que a poc que s’entenguessin aquestes noies ens farien disfrutar.

Aquest equip està farcit de grans jugadores, totes elles amb vocació d’equip on cadascuna treballa com la que més … des de la primera a la última. La majoria de les jugadores són molt joves amb moltes ganes de fer-ho bé i s’ha creat un bon grup:

La Noe Jordana que es pot dir que no s’hagi dit, que tant de bo no pengi les botes mai, però quina tranquilitat dóna tenir-la a la pista.

Per canviar el ritme ha vingut la «correcaminos» Rosó Buch que sempre va amb la cinquena marxa posada i com et despistis ja t’ha clavat un triple o ha deixat plantada a mig camp a la seva defensora i ha arrivat a la cuina.

La Haley Peters que surt de la banqueta com si fos un as a la màniga. Té un canell prodigiós, però a banda es trenca la cara a cada jugada. Això sí no m’agradaria trobar-me-la a un bloqueig perquè és com xocar amb un mur de contenció.

La Ify Ibekwe, tan primeta ella, però renoi quin tros de jugadora. És una garantia sempre, es tira tres partits lesionada, torna i és la MVP … això és arrivar i moldre.

L’Arte Spanou és l’alegria de la huerta, és fa un tip de treballar i malgrat les pinyes que li donen per allà baix, mai perd el somriure.

La Leo Rodriguez que té molt bon canell, però fa unes assistencies que fa aixecar a Fontajau a cada partit.

La Sofia Silva que a sota el cèrcol es fa respectar contra les contrincants i sempre té les piles posades.

La Kristina Alminaite amb els seus 205 centímetres, amb marge de millora, però que segur anirà creixent a cada partit.

Les joves Ainhoa López i Helena Oma que s’estrenen a la categoria, però ningú ho diria per la naturalitat amb la que ho fan.

I el cos tècnic liderat per Èric Surís que va prometre joc d’atac vistós a partir d’una bona defensa i està complint. Hi ha estones que juguen com els àngels … el que s’ha d’aconseguir és mantenir-ho durant tot el partit.

equip

Dels partits vistos fins ara el que podem dir és que és tal la qualitat de la plantilla que jugui qui jugui pot formar part de l’equip titular. Si alguna no té el dia, qui la substitueix la cobreix sense problemes. Qualsevol estar en disposició de ser la MVP de l’equip i posar-se l’equip a l’esquena. No hi ha dependencia de cap jugadora i com a mostra tenim la baixa per lesió de la Ibekwe durant tres partits, on l’equip s’ha sobreposat i ha fet ple de victòries.

Aspectes a millorar doncs començar els partits millors perquè a excepció del darrer partit a Fontajau, l’equip va a remolc i comença molt relaxat. Aquesta ‘pàjara’ inicial amb equips més fluixos s’ha ressolt satisfactoriament, però quan comencin a venir els partits contra els de dalt o l’Eurocup aquest aspecte s’ha de millorar per no tenir ensurts.

Això acaba de començar, però quina bona pinta que fa!!!