EUROCUP: Rutronik Keltern 66 – UNI 83

Després de moltes setmanes esperant l’arrivada de l’inici de la participació europea finalment arribava. L’Uni es desplaçava amb les maletes plenes d’il.lusió per fer-ho bé cap a Stuttgart on s’havia d’enfrontar al Rutronik Stars Keltern. Un rival a priori assequible que actualment està a la 7a posició de la lliga alemanya.

alemania

No vàrem poder gaudir de la retransmissió per streaming, malgrat que fins al darrer moment van haver-hi falses esperances. Tot i així es va poder seguir el desenllaç del partit per la web de l’Eurocup que era tant eficient i ràpida que semblava que escoltàvem la radio.

A diferencia dels partits a la Lliga, l’Uni aquesta vegada si va sortir enxufat i sempre va estar al capdavant del marcador. Per l’equip gironí varen destacar en aquest partit el canell fi de la Rosó amb 3/3 als triples, Haley Peters que s’estrenava com la majoria a Europa amb 20 punts, Ibekwe amb 15 punts i Alminaite amb 12 punts. La Leo, la Ibekwe i la Spanou es varen fer un tip d’agafar rebots agafant-ne 7, 11 i 7 respectivament.

L’alegria de l’equip per la primera victoria a la competició europea era evident, segur que serà la primera de moltes perquè a il.lusió per fer-ho bé segur que no les guanya ningú.

keltern