Lliga Catalana: Cadí La Seu 71 – UNI 57

Sense haver pogut fer cap entrenament amb tot l’equip, el diumenge 25 de setembre l’Uni es desplaçava a la Seu d’Urgell per jugar la final de la Lliga Catalana contra el Cadí la Seu.

La Rosó Buch i la Haley Peters que el dia abans havia aterrat a Catalunya anaven amb tota la il.lusió a conquerir el títol, però des del primer moment es va veure que no era el dia. L’equip encara estava en fase de formació i davant un equip molt més conjuntat i amb una defensa asfixiant no va poder guanyar el títol. El Cadí la Seu s’emportava el partit per 71-57.

lligacat

Malgrat haver perdut i sempre anar a remolc, el partit retransmès per TV3, ens va deixar veure alguns detalls positius. Malgrat que les coses no sortien, l’equip no va baixar els braços i ho anava intentant. La Haley Peters que havia de portar un cansament bestial després de tantes hores de vol i pensàvem que només escalfaria banqueta, va sortir a donar-ho tot i va ser de les més destacades, donant mostres de la qualitat que té i que ja havia mostrat a Huelva amb el Conquero i a la WNBA aquest estiu amb el Sant Antonio i la Rosó Buch que malgrat acabar de començar la temporada continuava amb el seu ritme frenètic.

Sí, es va perdre, però l’important no és com es comença si no com s’acaba.

ify