L’equip dels somriures

Si d’alguna cosa va sobrat aquest equip aquest any a banda de qualitat és de somriures. És evident i així es transmet que hi ha molt bon rotllo entre les jugadores. Aquest bon ambient es nota a la pista des de la roda d’escalfament fins a l’últim minut. A la graderia ja ens estem acostumant a que les jugadores al final del partit, abans d’enfilar els vestidors, facin algun ball que s’hauria de gravar algun dia i portar-lo al «Mira quien baila».

D’entre els fixatges d’aquest any voldria destacar a dues jovenetes, l’Ainhoa López i Helena Oma, que sense fer fressa han debutat a la categoria. Ningú diria que només tenen 19 i 20 anys perquè sembla que siguin unes veteranes per la soltura i qualitat que demostren a la pista.  Quan reben la pilota sempre penses, a veure quina en faran aquestes dues i normalment acabem aplaudint alguna genialitat de les seves.helena

Des de l’inici de Lliga han entrat en totes les rotacions, però en aquests dos darrers partits de Lliga no ha estat així. Ara bé, com a bones companyes que són han continuat oferint el millor dels seus somriures, cap mala cara ni retret, al contrari … les primeres en aixecar-se i felicitar a les companyes. Acabat el partit contra el CREF Hola i segur que amb la tristor del moment per no haver pogut jugar, l’Ainhoa amb positivisme deia que tot suma … i tant que tot suma Ainhoa, aquesta és l’actitud.ain

A banda del resultat hi ha imatges que et deixen els partits que demostren els valors i la maduresa d’aquestes joves que ho han guanyat tot amb les categories inferiors de la selecció. Personalment de totes les fantàstiques fotos de’n Xavier Marquès aquesta foto de l’Ainhoa escoltant a l’Èric Surís és de les que transmet més i de les millors que ens deixarà la temporada. Hi ha imatges que valen més que mil paraules i aquesta és una d’elles.escoltar

Noies, el futur és vostre, no us desanimeu ni perdeu el somriure  que us caracteritza perquè la temporada és molt llarga i això només acaba de començar. A continuar treballant amb les mateixes ganes, ja veureu que aquests dos darrers partits seran una anecdota i als propers partits segur que gaudirem de la vostra màgia a la pista … ho estem desitjant.