L’Estrena a Fontajau

Després d’haver seguit a l’Uni en la distància els darrers anys, aquest estiu vaig decidir abonar-me. Així que personalment per mi la primera jornada. també era la meva estrena i trepitjava Fontajau per primera vegada. Aquell dia vaig conèixer als meus companys de seient i em vaig endur una grata sorpresa, però això ja us explicaré un altre dia.

La veritat és que em va sorprendre la inmensitat del recinte i no rigueu, però al veure les jugadores escalfant a la pista, em va recordar un circ romà amb les seves gladiadores i el públic al voltant gaudint de l’espectacle.

Em vaig mirar els laterals i em van venir al cap les imatges de Fontajau ple que havia vist  a la premsa a la final de la Lliga contra l’Avenida. On era tota aquella gent que aquell dia estaven omplint les  graderies?

cropped-fontajauple2.gif

fontajau

2 comentarios

  1. Cert, que Fontajau no està ple com en aquella final però s’ha de reconèixer que aquest any no fa tant mal mirar a la grada. Mica en mica es va emplenant.
    Jo sóc una de les que estava en aquella final. Va ser el meu primer cop mirant l’Uni en directe i des de llavors no m’he perdut cap partit, s’ho merexien i s’ho mereixen.
    Per cert, enhorabona pel blog. Acabo de descobrir-lo i ja m’he llegit tots els posts.

  2. Gràcies Eva! Ostres doncs t’has degut passar una estona per llegir tots els posts, s’ha de dir que va néixer divendres en un rampell … sort que només havien passat 7 jornades, perquè si m’hagués hagut de posar al dia amb més jornades m’hi deixo el ratolí. Salutacions i a continuar disfrutant del bàsquet d’aquestes noies.

Los comentarios están cerrados.