LF Jornada 2: UNI 87 – Uni Ferrol 62

Arribava l’estrena a Fontajau davant de l’afició i no va poder ser més positiva. L’equip va sortir nerviós i els tirs no entraven de cap de les maneres al primer quart, afortunadament l’Uni Ferrol tampoc estava massa fi.

Quan l’equip es va asserenar al segon quarti va començar a fer les coses amb seny, no va haver-hi qui les parés. Es va començar a defensa fort i recuperar pilotes que varen permetre fer ràpids contratacs. A mesura que les jugadores agafaven confiança el públic va poder gaudir d’assistencies de tot tipus, triples, … era una sangria i les de Ferrol no les veien,

La Haley Peters es va guanyar a l’afició amb la feina feta que va venir acompanyada de 22 punts, ben secundada per la Spanou amb 15, la Leo amb 13 i la Ibekwe amb 11.

haley

De tota manera seria molt injust destacar-les només a elles perquè el que va quedar demostrat és que totes les jugadores de la plantilla estan en disposició de forma part de l’equip titular. Jugués qui jugués totes sumàven i això és una gran virtut tenint en compte que les rotacions seran tant necessàries per afrontar la competició de Lliga i Eurocup.

A destacar el detall per part del cos tècnic de fer debutar a Fontajau a la Janina Pairó i la Marina Serra.

Només era el primer partit, però s’intuïa que aquell equip té molta qualitat, a poc que l’equip aconsegueixi mantenir l’exigencia defensiva en atac farà disfrutar a dojo a l’afició.