LF Jornada 3: Al Qázeres 61 – UNI 78

A la tercera jornada l’equip es desplaçava a Extremadura per jugar contra un equip ascendit l’any passat, però renoi no ho semblaven pas. El Canal Feb va ser de les seves i la connexió era una altra vegada impossible, però afortunadament connectant-nos directament a la Televisió de Càceres vàrem poder gaudir en directe de la retransmissió de la segona part sense problemes.

L’equip de l’Uni es presentava amb la baixa per lesió de la Ify, però afortunadament la seva absencia va ser suplida per les companyes. La més destacada la Haley Peters amb 22 punts i 9 rebots, acompanyada de la Kristina Alminaite que va fer ús dels seus centimetres per agafar 11 rebots i 11 punts sota el cèrcol, la Spanou amb 13 punts i Jordana amb 12 varen ser les màxims anotadores de l’equip.

L’equip va fer un bon primer quart i va poder mantenir la distància, malgrat que el Al Qázeres no va donar el partit per perdut en cap moment. El més positiu el treball en equip que va fer oblidar l’absencia de la Ify, demostrant que aquest equip està farcit de qualitat i quan s’ha de posar a lluitar no li cauen els anells.

caceres