LF Jornada 4: UNI 79 – ARASKI 56

Arribava el segon partit a casa davant un equip nou a la categoria, però que té pinta que farà coses grans. Després d’haver-se aixecat a les 5 del matí per venir des de Vitoria, l’Araski només va poder aguantar el primer quart.

Tal com havia passat al primer partit a casa, l’Uni va sortir relaxat i no veien cistella, però al segon quart amb un parcial de 25 a 7 varen trencar el partit i varen viure d’aquesta renda. Això sí l’equip de Vitoria mai va baixar els braços i la segona part va aguantar el tipus.

Visitava Fontajau l’ex de l’Uni, Vanessa Gidden, que feia un parell de dies s’havia incorporat a l’equip de l’Araski. No va estar massa encertada, però s’ha dir que va estar molt ben defensada per una Sofia Silva que va fer una molt bona feina. La Sofia va començar a demostrar que és una garantia sota l’anella i no s’encongeix davant les contraries malgrat que siguin més corpulentes que ella.

spanou

L’absencia de la Ify per lesió tampoc es va notar i va ser coberta per les seves companyes sense problemes. Destacant pel que fa a l’anotació i les tasques defensives en rebot la Haley Peters sortint de la banqueta com sol ser habitual aportant 25 punts i 7 rebots, la Sofia Silva amb 9 punts i 7 rebots i la Spanou amb 10 punts i 6 rebots.

Varen destacar les rotacions en els canvis per tal de no sobrecarregar al personal tenint en compte el calendari apretat que s’acostava i com a aspecte a millorar la concentració ja que s’ha de començar a tope des del principi i no viure de les rendes.

Molt bona entrada a Fontajau amb 2.000 persones, fet que va impressionar a l’entrenadora de l’equip contrari que ho va destacar a la seva roda de premsa.

araskigent