LF JORNADA 5: Spar Gran Canaria 52 -UNI 88

L’equip es desplaçava a les Illes Canàries per jugar contra el cuer amb l’absència per tercer partit consecutiu de la Ify.

Malgrat la diferència al marcador final, va costar allunyar-se de les canàries que al primer quart varen posar les coses difícils i varen empatar a 20. L’encert de Noè Jordana amb 6 de 6 des del triple va ajudar enormement a disposar d’una renda suficient fins al final del partit.

A banda de la Noe, cal destacar els 19 i 18 punts de la Haley Perera i l’Arte Spanou, així com els 14 punts de la Leo que malgrat torna a a casa i li varen fer un petit homenatge per la plata olímpica aconseguida a Rio no va tenir pietat de les seves paisanes i va fer 14 punts.

canaries

Al rebot destacar la tasca de Spanou, Alminaite i Leo Rodríguez que se’n varen fer un tip.

Així doncs partit amb un resultat enganyós, però la victòria va venir dins la maleta de les gironines per continuar imbatudes a la Lliga.