LF JORNADA 6: UNI 81 – Quesos El Pastor 72

Tercer partit a casa i semblava que aquesta vegada l’equip havia sortit despert agafant una distància de 15 punts a la fi del primer quart, però va ser simplement un miratge. Les noies dels Quesos ens varen retornar el parcial al segon quart i no les veiem.

Les jugadores del Quesos, més conegut per Zamarat, arribaven amb una de les pitjors estadístiques de tir de tota la Lliga, però es veu que les cistelles de Fontajau se’ls hi varen donar bé i es varen inflar a ficar el que no havien fet en tota la Lliga.

El partit s’aturava constantment pels canvis de l’equip contrari, hi havia moments que no sabies si estaves veient un partit de handbol o de bàsquet perquè gairebé a cada jugada hi havia rotació.

Els 2.000 espectadors de Fontajau es van haver de posar les piles i cridar de valent per animar a l’equip que aquesta vegada varen fer patir i fins gairebé acabat el partit no es va poder confirmar que la victòria es quedava aquí .

Malgrat el patiment algunes coses positives el retorn de la Ify que va fer un molt bon partit amb 16 valuosos punts, gran aportació de la Sofia Silva que jugava contra les seves ex-companyes de l’any passat anotant 11 punts i donant mostres de la seva força sota el cèrcol, la Spanou que sempre hi va amb 17  punts i una Rosó Buch que malgrat no jugar tant com en d’altres ocasions va fer 10 punts en una excel.lent selecció de tir.

quesos

Un partit que va servir perquè l’equip de cara als propers compromissos prengués consciencia que no hi ha rivals petits i que s’ha de mantenir la concentració perquè les victòries no les regalen.