LF Jornada 7: C.R.E.F HOLA 64 – UNI 73

Amb el temps just després d’haver tornat de terres alemanys, però alhora la satisfacció d’haver començant guanyant va tocar fer les maletes per anar cap a Madrid a jugar contra el CREF Hola.

Aquesta vegada Canal Feb va comportar-se i vàrem poder veure com les noies de l’Èric Surís aconseguien la setena victoria i es mantenien al capdamunt de la classificació en solitari.

Partit on va tocar treballar de valent per endur-se la victoria. Les gironines a la primera part no varen aconseguir desenpallegar-se de les madrilenyes de cap de les maneres. Al tercer quart, però varen aconseguir una petita renda de 8 punts que finalment va servir per guanyar el partit, però l’afició gironina va estar amb l’ai al cor fins al darrer moment perquè al darrer quart les del Hola varen guanyar el parcial, però ja no varen tenir temps de fer un darrer esforç.

leo2

La millor de l’equip va ser la Ify Ibekwe amb un partit molt complet anotant 22 punts i capturant 11 rebots. Seguida de la Leo i la Haley, amb 13 i 12 punts respectivament.

Després de l’estrena europea i els kilòmetres des de Alemanya i Madrid, era d’esperar que el cansament aparegués i no estiguessin fresques, per tant objectiu assolit aconseguint la victòria. Ara toca recuperar i dijous vinent a jugar contra les Castors belgues, que amb tota seguretat serà un partidàs i realment es podrà mesurar el nivell de les nostres.