EUROCUP: Partidàs contra les Castors a Fontajau

Demà visita Fontajau l’equip belga de les Castors, líders indiscutibles a la seva Lliga després d’haver jugat i guanyat els 9 partits disputats, a més de ser líders al grup de l’Uni a l’Eurocup per millor resultat (97-42). Arribaran amb la moral pels núvols després d’haver fet 127 i 117 punts als dos darrers partits disputats el passat dissabte i dilluns. Aquí teniu els seus resultats, alguns més propis d’un equip de premini que d’un equip professional.

castor

resul

esta3

rankig

L’any passat aquest equip jugava l’Eurolliga i es va enfrontar amb l’Uni, guanyant cadascú el partit jugat a terreny propi. D’allò fa un any i no serveix de referencia perquè tots dos equips actualment s’assemblen poc al de llavors. L’equip de les Castors manté 4 jugadores de l’any passat (2 de la pedrera) i han incorporat 8 jugadores noves. Per tant, té molt mèrit amb tant poc temps estar aconseguint aquests resultats.

canvis

Una plantilla aparentment llarga, però repasant les estadístiques sembla que l’entrenador només compta amb 6-7 jugadores de la banqueta, a diferencia de l’Uni que en aquest sentit pot comptar amb tota la banqueta per les rotacions i permet no haver d’aixecar el peu de l’accelerador. Destaca l’aler Celeste Trahan-Davis amb una mitja de 22 punts i 11 rebots.

estadistiques

castor-titular

castor-reserva

Tant l’Uni com les Castors són conscients que són dos seriosos aspirants al títol i demà es juguen bona part de les opcions de ser primer de grup. La qualitat del contrincant de demà permetrà comprovar realment el nivell de l’Uni.

Aquesta vegada l’equip de l’Uni ha de sortir ben concentrat des d’inici i no es pot permetre despistar-se com ha passat als partits disputats a Fontajau perquè les belgues no perdonaran i patirem.

Amb dos equips amb un perfil tant ofensius, qui defensi millor s’emportarà el gat a l’aigua i si de pas ens emportem els castors, voldrà que dormirem també líders a l’Eurocup.

L’espectacle a Fontajau està garantit !!!