EUROCUP: Els castors varen marxar amb la cua entre cames !!!

L’Uni passa a liderar el seu grup a l’Eurocup al haver trencat la ratxa de victòries de les Castors belgues per 74-60. Aquesta vegada l’equip ha sortit en ratxa començant amb un triple i un parcial de 12-0, però poc a poc la distància s’ha anat escurçant i no les allunyàvem del marcador.

Sincerament, avui no s’ha patit excesivament, però ha tocat posar-se la granota de treball per superar fases del joc en que de cara a canasta les gironines han estat negades i les contraries afortunadament en aquell moment no estaven tampoc massa encertades.

lluita

L’entrenador contrari estava força empipat, però no era precissament per culpa de l’arbitratge. Podem confirmar que a Fontajau han enviat lo «millor» que tenien a la FIBA, en venen tres i no se’n podia aprofitar ni un. Molt rigurossos amb l’Uni pitant qualsevol contacte, inclús una intencionada de la Rosó que no era ni falta, però en canvi pel costat belga molt indulgent i això que les castors no tenien les mans a les butxaques.

jordana

La seva millor jugadora la primera part no ha fet gens de mal i molt desquiciada havia d’estar quan l’entrenador perdent de 12 punts a la primera part l’ha asseguda juntament amb la base titular per veure si refrescaven les idees. Això sí a la segona part s’ha fet un tip de fer punts i deixava mostres de la seva qualitat.

Per part de l’Uni, ha destacat Super Ify que ha fet un recital: 26 punts, 15 rebots, 2 taps, 3 triples, de «palomero» … el que fes falta; Spanou, Peters i Leo complementant a la Ify pel que fa a la puntuació amb 10,11 i 12 punts respectivament; l’Alminaite cada dia guanyant confiança; Jordana jugant més del que és habitual per posar «seny» que la «rauxa» ja la posa la Rosó; Silva anant a totes com sempre i les joves, Ainhoa i Oma,  entrant en les rotacions … en resum totes aportant com toca. Per cert infalibles als tirs lliures 12+1 de 12+1, als triples no tant bé, però no tots els dies poden ser festa.

jordi

En resum partit entretingut, objectiu assolit amb èxit i de pas per variar de tant en tant ens deixen alguna jugada que Fontajau no s’ensorra perquè té bons fonaments i perquè avui no érem molta gent.

Ara a passar pàgina i començar a pensar en diumenge contra el Gernika que serà un altre partidàs, això és un no parar. L’equip basc només ha perdut un partit aquesta temporada i ha guanyat al temible Avenida. A més, també hi haurà el retrobament de quatre ex-conquer@s a la pista (Buch, Peters, Pina i Asurmendi). Molts alicients per desitjar que arrivi diumenge i tornar a Fontajau per vibrar amb l’Uni.