LF: Gernika partit contra un rival d’entitat

Demà visita Fontajau un seriós aspirant al títol de LF: el Lointek Gernika Bizkaia. L’equip de Gernika arriva amb només una derrota que va ser tot just a la primera jornada de Lliga contra el Al-Qàzeres i havent guanyant la resta de partits després, inclòs el tot poderós Perfumerias Avenida.

Les dues darreres temporades l’equip basc ha quedat 6è de la Lliga, però aquest any amb els fixatges que han fet han aconseguit formar un grup consistent que els donen opció al títol. El seu entrenador, Mario Lopez, comentava que han fitxat jugadores experimentades, però joves i sobretot del país amb l’objectiu d’inculcar la filosofia de la casa. Han apostat per reforçar el rebot on anaven fluixos l’any passat i en atac aspiren a fer un joc vistós que enganxi a l’espectador … llegint les seves declaracions sembla que escolti a l’Èric Surís, per tant prepareu-vos girunins que demà tenim partidàs a la vista.

gernika

La seva jugadora més important és l’Amisha Carter, que no havia jugat mai a LF, però s’ha adaptat molt bé i porta una mitja de 17 punts i 10 rebots per partit. L’acompanyen com a referents de l’equip, la Maria Pina i la Maria Asurmendi, que després de marxar de Conquero varen passar per França i l’Avenida respectivament,  però ara s’han retrobat aquest any a Gernika i s’ho estan passant d’allò més bé.

Partit especial per la Rosó Buch i la Haley Peters que es retrobaran amb les seves amigues i ex-companyes, Pina i Asurmendi. L’any passat a Huelva varen compartir vestidor al Conquero, guanyant el títol de campiones de la Copa de la Reina i visquent experiencies que de ben segur no oblidaran a la seva vida. asur

Les de Gernika venen amb el repte de doblegar a l’Uni a domicili a qui mai han guanyat per assegurar-se gairebé l’accés a la Copa de la Reina i convertir-se en líders de la LF, molts alicients i sense cap tipus de pressió.

S’enfrontaran el millor atac de la competició, l’Uni amb una mitja de 79 punts per partit contra la segona millor defensa, el Gernika que rep com a màxim 50 punts.

L’equip que imposi el seu estil aconseguirà la victoria. Per la part que ens toca esperem que sigui l’Uni i que «les canyes» a la Haley i la Rosó les paguin aquesta vegada la Pina i l’Asurmendi que serà bona senyal.