PIS: El trident de l’Uni

Fins fa quatre dies quan ens parlaven de les sigles MSN o BBC,  ens venien al cap el messenger o la coneguda emissora anglesa, però ara instintivament ja ho associem als noms dels millors jugadors de futbol del Barça i del Madrid respectivament.

A l’Uni aquest any tenim un dream team on totes les jugadores poden ser titulars, però no podíem ser menys i també tenim un trident: el PIS o sigui el trio format per Peters, Ibekwe i Spanou.

No es pot negar veient les estadístiques d’aquestes grans jugadores i les seves valoracions en que es van alternant els MVPs de les jornades com qui es reparteix els cromos que estan fent mèrits per ser reconegudes com el trident de l’Uni.

trio

La probabilitat que totes tres jugadores tinguin un dia negre és molt reduïda, per tant és una sort tenir-les totes tres perquè quan una no té el dia, les altres probablement si estiguin encertades. En aquest sentit ,la baixa d’alguna d’elles com la de la Ibekwe durant tres partits, va ser perfectament coberta per l’aportació de les altres dues.

Un dels grans dubtes que hi havia a l’inici de la temporada era com s’acoplarien totes tres al tenir un perfil tant semblant, però la veritat és que veient el tarannà de totes elles, sembla que li han posat les coses molt fàcils a l’Èric Surís i mostra d’això són els bons resultats obtinguts.

Així doncs som uns afortunats per poder gaudir del nostre PIS a casa cada setmana. De ben segur que mai seran tan reconegudes com el MSN o el BBC, però potser també passaran a l’historia guanyant títols. Temps al temps, ho veurem a final de temporada, però per esforçar-s’hi no quedaran.