EUROCUP: Demà a conquerir les Açores

Si voleu aprofitar per aprendre portugués mentre veieu el partit de l’Uni podeu utilitzar el link de la TV de les Açores que us vaig comentar ahir, però si preferiu sentir-lo clar i  català podreu veure’l per la TV Girona que en té els drets i també l’oferirà en directe. uniao

Foto: Clube União Sportiva

Pel que fa al partit que és el que realment interessa després d’un viatge amb gairebé més etapes que el Tour de França, l’Uni ha arrivat a les Açores amb marge per recuperar-se per demà. Malgrat que al poster anunciant el partit han aprofitat per posar-hi mig cens femeni de Ponta Delgada que no cunda el pánico que no jugaran totes.ponta_delgada_23573

Foto: Turismo dos Açores

A priori l’equip contrincant no sembla excessivament complicat. A l’Eurocup ha perdut tots dos partits, primer contra les Castors per 97-42 i contra el Keltern per 50-76, però com deia aquell «no hay rival pequeño» per tant no val a badar.

La mitja d’edat del Uniao és de 23 anys i 1’75 cms, però al lloro que tenen la pívot Andrea Santos amb 45 anys, que s’ho plantegi la Jordana això de penjar les botes que està feta una joveneta. En aquests dos partits han destacat l’americana Crew amb 39 punts i pel que fa als rebots l’americana Jones i l’ucraïnesa Olkhovyk amb 16 i 11 rebots respectivament.

uniao2

Demà toca assegurar la victoria el més ràpid possible per tal que les jugadores més utilitzades puguin recuperar forces després d’un parell de partits molts exigents amb vista al partit del proper cap de setmana contra el Campus Promete.