Campus Promete, a posar-se les piles

Demà l’Uni juga a Logronyo contra el Campus Promete entrenat pel barceloní Andreu Bou que juntament amb Èric Surís és dels entrenadors més joves de la categoria, per tant duel de joves entrenadors catalans a les banquetes.

promete

L’equip de la Rioja és vuitè a la classificació amb 3 victòries i 5 derrotes, però amb l’atenuant que ja ha jugat contra dos dels tres ossos de la LF, el Gernika i l’Avenida … demà juga contra el tercer. Davant tots dos equips les de Logronyo varen fer un molt bon partit i les contràries varen haver de suar de valent per emportar-se la victoria, per tant no val relaxar-se.

Aquest any han renovat considerablement l’equip i han optat per fer una plantilla més curta, però alhora més experimentada. La columna vertebral de l’equip és totalment nova i són bàsicament tres jugadores: Nicole Romeo, Laura Herrera i Robin Parks que juguen 30 minuts per partit. L’escolta australiana Romeo, provinent del Cadí la Seu suma ja 113 punts i 32 rebots, però també s’ha de dir que ha perdut 33 pilotes. La pívot canaria Laura Herrera s’ha incorporat del Bembibre i ja suma 51 rebots i 54 punts, una puntuació pot ser fluixa, però que compensa amb 16 assistències que ha donat a les seves companyes i que sent pívot sorprenen. Finalment l’americana Robin Parks amb 77 punts, 29 rebots i 14 assistencies que aquest any ha vingut d’Hongria.

Completen l’equip titular l’americana Faye Knight que està aportant 68 punts i 41 rebots i com a directora d’orquestra tenen la Juana Molina que després d’una llarga lesió la temporada passada ha tornat a gran nivell i està considerada un dels grans talents del bàsquet estatal.

L’anglesa Stewart, la croata Begic, la canterana Paula Estebas i Maria España són la resta de jugadores que entren a les rotacions de l’equip titular amb menys minuts, però fent una bona feina.

Si Andreu Bou convoca la pívot Umo Diallo com ha fet a alguns partits, demà sobre la pista a Logronyo coincidiran tres de les campiones d’Europa U-20 d’aquest estiu a Portugal: Umo Diallo, l’Ainhoa López i l’Helena Oma. A més, les dues primeres varen coincidir l’any passat a Sant Adrià.

El partit de demà a les 19:00 promet ser  interessant contra un equip que juga amb intensitat, amb ràpides transicions i un bon treball defensiu. A l’Uni se li gira feina per mantenir-se invicte abans de l’aturada per seleccions, però de fer-ho rebria d’aquí quinze dies a l’Avenida com a líder marcant el territori a les salmantines.