L’UNI Girona, «El dream team»

Si ara ajunto tots els sobrenoms de les jugadores de l’Uni amb que les he estat «batejant» aquests dies, no sé si us adoneu, que el resultat que surt és que l’Uni té un equip d’alçada de dibuixos animats, jove, lluitador, amb bona punteria que corre que se les pela i fan màgia a la pista liderat per una gran directora d’orquestra. Consti que no estava preparat i és el que ha sortit ajuntant-los tot, però crec que s’ajusta força a la realitat … massa malament no ho he degut fer.

equipFoto: Xavier Marquès

Així doncs, aquest equip si continua treballant com ho està fent fins ara perquè sense esforç no s’aconsegueix res, té tots els ingredients per convertir-nos els somnis en realitat, per això es mereix que li posem el sobrenom de «Dream Team»:

Haley Peters, «La pistolera de l’Uni»

Ify Ibekwe, «El retorn de la Supergirl»

Artemis Spanou, «La Colosa de Rodes»

Noemí Jordana, «La directora d’orquestra»

Leo Rodríguez, «Magic Leo»

Rosó Buch, «El correcaminos beep beep»

Sofia Silva, «Gladiator»

Kristina Alminaite, «L’anxaneta»

Ainhoa López, «La Messi de l’Uni»

Helena Oma, «La Campanilla»