Jornada 9: Campus Promete 72 – UNI 82

El partit començava amb atacs ràpids per les dues bandes amb un alt nivell d’efectivitat, però l’Uni començava tenint dificultats per fer un bon balanç defensiu on les jugadores del Promete arribaven sense problemes sota cistella. Per trencar el partit, Surís feia entrar a la Rosó que amb un parell d’entrades fins a la cuina posava les coses al seu lloc. Ify Ibekwe omnipresent al primer quart feia 14 punts i un bon grapat de rebots, semblava que el partit estava sota control.

logo1Foto: Carles Bou

De sobte ens hem trobat amb un segon quart per oblidar de les gironines, on les de la Rioja poc a poc s’han anat fent amb el partit fins a anar-se’n de 12 punts a la mitja part, després d’un darrer triple molt llunyà als darrers segons. L’Uni ha desconectat del partit amb pèrdues de pilota innocents i perdent la possessió en atac sense adonar-se’n. Símptomes clars que les noies de Surís estaven molt lluny de Logronyo en aquells moments. L’Uni no s’havia vist en tota la temporada anant per sota a la mitja part i era una incògnita saber si podrien refer-se.

zonaFoto: Canal Feb

Al tercer quart les gironines continuaven amb el desencert d’entrada, però les noies d’Andreu Bou que les tenien entre les cordes no han sabut rematar-les malgrat que s’han arrivat a posar 17 punts per davant. Èric Surís ha ordenat una zona i ha estat la clau del partit. Les gironines s’han posat a treballar des de la defensa i la zona se’ls hi ha indigestat a les riojanes. L’Uni recuperava pilotes, però en atac tampoc estava còmode, però la Haley tirant de recursos forçava situacions que li permetien tirar tirs lliures per anar escurçant les distancies. L’Uni acabava el tercer quart a 7 punts del Promete.

logo2Foto: Carles Bou

El darrer quart començava bé per l’Uni que en dos minuts amb un triple de Ibekwe es posava un punt per davant i començava de nou el partit. Les riojanes fallaven situacions clares sota cistella i l’Uni anava recuperant la confiança perduda mentre mantenia la zona asfixiant que el Promete no sabia com encarar.

logo3Foto: Carles Bou

Les més destacades del partit pel que fa a l’anotació Ibekwe amb 31 punts, Peters amb 13 i Leo amb 10. Alminaite amb 10 rebots ha liderat aquest aspecte. Ara bé, quan una zona funciona és evident que és perquè tot l’engranatge ha anat com una seda, així que bona feina de tot l’equip que després d’un quart per oblidar ha revifat de les cendres i ha demostrat quan les coses van mal dades aquest equip també sap patir i no baixa els braços.

En dies com avui t’adones de lo important que són les decisions de l’equip tècnic perquè haver canviat la defensa ha donat l’opció de guanyar el partit, tenir una bona efectivitat en els tirs lliures ha permès escurçar les distancies i tenir fe perquè les coses s’han posat molt complicades, però en cap moment s’ha donat el partit per perdut.

Arriva l’aturada per seleccions i vist el segon quart de l’Uni arriva en el millor moment possible perquè necessiten recuperar forces després de 7 partits en 22 dies. Així que a descansar ni que siguin quatre dies que a la tornada arriva l’Avenida i s’ha d’estar a tope.

Bona feina  i treballada victòria !!!