L’incombustible Vicenç Bordas

Vicenç Bordas és l’històric delegat de l’Uni, tot un referent a l’equip gironí, que repeteix càrrec per sisè any consecutiu. Quan es retiri li haurien de penjar la samarreta al costat de la de’n Darryl Middelton a Fontajau per tota la feina que ha fet a l’ombra en aquests anys i els que li queden encara.

bordasFoto: Uni Girona

Al Vicenç el veiem cada partit a la banqueta encarregant-se de les estadístiques i de les gestions amb la taula, però això és només la cirereta de tota la feina que fa, segurament la més agraïda. Entre les altres tasques que té assignades és el responsable del tema logístic relacionat amb el transport i allotjament als desplaçaments, ja sigui a l’estat espanyol o a Europa, es qui cuida que les jugadores tinguin tot el vestuari que necessiten patint per si fa fred tinguin la roba d’hivern a punt no sigui que li agafin un refredat, els hi gestiona els horaris perquè puguin ser ateses per la fisio o el doctor, quan venen els equips contraris o els àrbitres a Fontajau els hi fa de comité de benvinguda, … tot allò que se’ns pugui acudir del dia a dia allà hi ha l’omnipresent delegat de l’Uni.

viatgeFoto: Uni Girona

En Vicenç és qui gestiona i control.la tots aquests detalls que sembla que van sols perquè tot va com una seda i sovint ens oblidem que allò és mèrit d’algú. Si no fos per ell aquests detalls es convertirien en un autèntic caos en un tres i no res.

La seva missió és fer la vida fàcil al cos tècnic, l’equip mèdic i a les jugadores perquè tots ells puguin dedicar-se en cos i ànima a la seva feina i no s’hagin de preocupar d’altres coses i de ben segur que ho aconsegueix quan tothom sempre té bones paraules per la seva feina.

Aquest any té nous companys a la banqueta, un grup ben jove que s’estrena a la categoria amb ganes de quedar-s’hi.  Una bona combinació d’experiencia i joventut que han sintonitzat perfectament. En Vicenç que està curtit i segur podria escriure un llibre d’anècdotes de ben segur que els ha faciltat un aterratge ben plàcid sense turbulències a la LF i a Europa i això ha contribuit als bons resultats aconseguits fins ara.

Per tot plegat, felicitats per la feina feta Vicenç perquè gràcies a la seva gestió a l’ombra l’equip es pot dedicar a fer allò que els hi agrada que és jugar a bàsquet i de retruc fer-nos disfrutar a la graderia.

equipoFoto: Uni Girona