NOTÍCIES: Aquí ningú descansa

extra1

Avui la Rosó Buch ha visitat els estudis del «Tot és un Joc» per fer una valoració de la temporada i de la seva trajectoria esportiva. Si cliqueu sobre la ràdio podreu escoltar l’entrevista a l’escorta de l’Uni.

radio

La junta directiva de l’equip gironí ha aprofitat per anunciar que Xavi Fernandez ha estat nomenat nou director general del club. Un pas més per professionalitzar l’estructura del club que s’està fent gran. Demà al migdia en faran la presentació oficial a Fontajau i aprofitaran per fer una nova campanya d’abonats amb l’objectiu d’assolir els 1.500 socis.

xaviFoto: Uni Girona

El Perfumerías Avenida ha confirmat el fixatge d’Erika de Souza, un reforç de luxe que de ben segur veurem el dia 27 amb les de Salamanca a Girona. La jugadora brasilenya torna al Perfumerias on va jugar dos anys i va deixar un molt bon record … lluitadora com ella sola, vindran amb tota l’artilleria per intentar derrotar al líder.

desouzaFoto: FIBA

Per altra banda, Mundo Deportivo publica avui que la Copa 2016-17 passarà a sis equips en lloc dels quatre actuals. Els dos primers equips de la classificació quedaran exempts de la primera eliminatoria i es classificaran directament per les semifinals. La proposta va ser feta pels propis equips i finalment la Federació hi ha accedit. Això donarà més alicient als equips de la meitat de la classificació i un dia més de bon bàsquet.