La guanyadora del PMV és …

Doncs sí, després d’haver acabat els perfils de totes les jugadores de l’UNI i haver donat una setmana de marge ja tenim guanyadora pel premi PMV «Perfil Més Visitat». La guanyadora ha estat l’Ainhoa López que ha superat les 200 visites … no està gens malament.

pmv

Ainhoa López, «la Messi de l’Uni»

ainhoa

Segur que l’Ainhoa ha guanyat molts títols a la seva carrera, però com aquest cap. No hem aconseguit contactar amb la guanyadora per poder contrastar les seves impressions al respecte perquè deu estar gaudint merescudament del primer cap de setmana lliure des de que va començar la temporada, però de ben segur amb la simpatia i el bon humor que la caracteritza s’està fent un tip de riure que es del que es tracta.

Ara que consti que les 200 visites i que està al top del ranking no són broma pel que està clar que s’ha fet un lloc dins l’afició de l’Uni.

FELICITATS AINHOA !!!