Leo Rodríguez, màxima anotadora contra Finlandia

La selecció espanyola va guanyar a Finlandia per 72 a 54, en un partit on no s’hi jugava res perquè ja estava classificada per l’Europeu de la República Txeca. Només si jugava el prestigi de no haver perdut cap partit i així quedar com a primera de grup invicte.

finFoto: Federació Bàsquet Finlandia

Lucas Mondelo va aprofitar per donar descans a les jugadores més importants i fer rotacions donant oportunitat a jugadores que normalment no van amb la selecció. Amb un equip ple de novetats on varen debutar quatre jugadores l’equip va treure el partit endavant.

Paper destacat per la nostra Leo Rodríguez que era de les ‘veteranes’ que sí varen ser convocades. Va jugar 24 minuts i va ser la màxima anotadora del partit amb 12 punts, a més d’agafar 5 rebots i fent 2 assistències.

leoFoto: FEB

Ara toca fer maletes per tornar de Finlandia i reincorporar-se a l’Uni per preparar el partit contra el seu ex-equip, l’Avenida. Esperem que continui en la linea ascendent demostrada des de que va arrivar i pugui demostrar-los a les salmantines què es varen deixar perdre quan la varen deixar marxar aquest estiu.