Silva dóna la cara amb Portugal

La Sofia Silva jugava ahir amb Portugal contra Hungria. Abans de marxar comentava al seu país que havia estat una setmana en que la selecció havia entrenat molt bé i que l’equip estava animat perquè matemàticament encara era possible la classificació i que farien tot el possible per classificar a Portugal.

No va poder ser i ahir Portugal va perdre per 68-44, malgrat la bona actuació de la Silva que va ser la millor jugadora de Portugal amb 13 punts i 11 rebots.

silva

Foto: Federació Bàsquet Hongria

Dimecres Portugal juga el darrer partit contra Islàndia sense que cap dels dos tingui opcions de classificació, malgrat que els dos primers equips del grup estaran molt atents perquè del seu resultat dependrà l’ordre de classificació tenint en compte que només es classifiquen els primers i els sis segons millors classificats dels 9 grups.

silva2Foto: Federació Bàsquet Portugal

A jugar dimecres i després a pensar en el partidàs que tenim aquí a la cantonada on la brava jugadora portuguesa podrà lluitar contra el mur salmantí, probablement amb Èrika de Souza sota la cistella.