Salamanca «tremola» i no és de fred !!!

A Salamanca avui han començat a preparar el que ells mateixos anomenen «el partidàs» amb les set jugadores que tenen disponibles, confirmant-se la recuperació de la Sílvia Dominguez i la Laura Gil que ja estaran a punt per jugar el proper diumenge.

salamancaFotos: Perfumerías Avenida

Falten per arrivar la Milovanovic que dimecres juga un partit clau per classificar-se per l’Europeu, la Marginean que va perdre amb la seva selecció i no s’ha classificat i una altra incorporació de darrera hora. Sí, una altra a banda de la de l’Èrica de Souza … la Carmen Miloglav.

Miloglav és una base croata de 25 anys que l’any passat havia de jugar amb el Gran Canaria, però es va lesionar i no va poder fer-ho. Aquest any ha jugat de titular amb el Zadar amb una mitja de 10 punts i 5 assistencies. Té una bona visió de joc i fa uns triples amb paràbola que t’has d’esperar una estona per veure si entra, s’haurà de vigilar amb la samarreta penjada del Middleton.

La veritat és que personalment no entenc la filosofia del Perfumerías Avenida. A Salamanca, a diferencia de l’Uni, sí que es poden permetre el luxe de conservar jugadores, però en canvi any rera any opten per canviar les jugadores com si fossin cromos i ja no només a l’estiu, sino a la primera oportunitat durant la temporada. La Miloglav segur que és molt bona, però per tenir un recanvi per la Dominguez no tenien l’Asurmendi o ara la Givens? A mi aquests canvis de darrera hora només em donen sensació de nerviosisme i desconcert per terres salmantines. Però vaja que vinguin amb tota l’artilleria que si perden almenys no haguem d’escoltar que és que els hi faltava alguna peça important … aquí les estem esperant.

Serà el meu primer partidàs en directe, però em dóna la sensació que aquest any les tornes han canviat. Els altres anys quan el Perfumerias venia a Fontajau sospito que l’Uni anava amb la il.lusió de veure si se les podia guanyar, però aquest any l’Uni s’ha fet gran i li ha perdut la vergonya per plantar-li cara sense complexes.

En versió femenina, però així m’imagino el partit de diumenge !!!