Spanou, de tornada i en plenes condicions físiques

La Spanou aquesta tarda ha jugat contra Rússia amb la classificació en joc pel proper Eurobasket. Les gregues durant tot el partit han anat a remolc, malgrat la tímida reacció del darrer quart ha estat impossible fer-se amb la victoria i han acabat perdent per 67-53, L’Artemis ha jugat 33 minuts per marcar 11 punts i capturar 5 rebots, sent de les més destacades del partit.

Amb aquest resultat, la selecció grega encara no té la classificació garantida pel que haurà d’esperar a saber els resultats de la resta de partits que es juguen avui per saber si és un dels millors sis segons classificats.

rusia2Fotos: Hellenic Basketball Federation

Per tant a la Spanou aquesta tarda-vespre li tocarà tenir paciencia per saber si acompanyarà a la selecció espanyola aquest estiu a la República Txeca per jugar l’Eurobasket.

Per la part que ens toca, ens torna sana i estalvia, així que la tindrem en plenes condicions físiques pel partidàs de diumenge.

rusia1Fotos: Hellenic Basketball Federation