Pere Puig,»L’home que fa miracles»

Cada temporada quan veig que l’Uni perd les peces més importants de l’equip i s’ha de reconstruïr gairebé de zero, penso que el proper any serà molt difícil de repetir la gesta d’estar a dalt una altra vegada, per no dir impossible, però cada any m’he d’empassar les meves paraules.

El principal responsable que passi això i que any rera any es superi amb èxit el repte, és un tal Pere Puig. Si aquest home s’encarregués d’un equip de futbol masculí de ben segur passaria a l’història com «l’home que feia miracles», fent-li la competencia a un que diuen multiplicava pans i peixos.

pere-puigFoto: Laxarxa.com

Tal com se les gasten per Salamanca no m’extranyaria que alguna vegada li haguessin tirats «els trastos» perquè si amb part del seu pressupost confecciona plantilles que sempre estan a dalt, no em vull imaginar que faria si no hagués de mirar la butxaca com li passaria a Salamanca.

Aquesta any, de tota manera la filosofia de fixatges ha estat un pèl diferent  a d’altres temporades. Aquesta temporada es partia sabent que es mantenien les principals peces de l’any anterior amb Jordana, Ibekwe i Spanou i s’ha optat per complementar-lo amb un bon grapat de jugadores joves. Algunes ja consagrades a la Lliga (Peters, Rodríguez, Buch, Silva) i d’altres debutants (López, Oma i Alminaite). A més, amb l’alicient que algunes d’elles són catalanes i per tant l’afició s’hi sent encara més identificat.

La joventut de les jugadores triades fa que vinguin amb la il.lusió de guanyar títols i alhora fa pensar que aquest projecte potser sí serà a mig termini … si ningú ens les pispa abans clar.

Seria tota una fita que un estiu el Pere Puig pugui agafar-se vacances i desconnectar o fer només algun ajust puntual perquè la plantilla es manté pràcticament intacte, veurem que ens depararà el final de temporada.

pere2Foto: Empordà Info

Des d’aquí, només podem agraïr-li al director esportiu de l’Uni els miracles que fa cada any i que sempre hagi aplicat el seny abans que la rauxa. Tot desitjant-li que conservi l’olfacte per rastrejar i fer bons fixatges perquè estem encantats amb les plantilles que confecciona i especialment amb la d’aquest any.