Pere Puig,”L’home que fa miracles”

Cada temporada quan veig que l’Uni perd les peces més importants de l’equip i s’ha de reconstruïr gairebé de zero, penso que el proper any serà molt difícil de repetir la gesta d’estar a dalt una altra vegada, per no dir impossible, però cada any m’he d’empassar les meves paraules.

El principal responsable que passi això i que any rera any es superi amb èxit el repte, és un tal Pere Puig. Si aquest home s’encarregués d’un equip de futbol masculí de ben segur passaria a l’història com “l’home que feia miracles”, fent-li la competencia a un que diuen multiplicava pans i peixos.

pere-puigFoto: Laxarxa.com

Tal com se les gasten per Salamanca no m’extranyaria que alguna vegada li haguessin tirats “els trastos” perquè si amb un tercera part del seu pressupost confecciona plantilles que sempre estan a dalt, no em vull imaginar que faria si no hagués de mirar la butxaca com li passaria a Salamanca.

Aquesta any, de tota manera la filosofia de fixatges ha estat un pèl diferent  a d’altres temporades. Aquesta temporada es partia sabent que es mantenien les principals peces de l’any anterior amb Jordana, Ibekwe i Spanou i s’ha optat per complementar-lo amb un bon grapat de jugadores joves. Algunes ja consagrades a la Lliga (Peters, Rodríguez, Buch, Silva) i d’altres debutants (López, Oma i Alminaite). A més, amb l’alicient que algunes d’elles són catalanes i per tant l’afició s’hi sent encara més identificat.

La joventut de les jugadores triades fa que vinguin amb la il.lusió de guanyar títols i alhora fa pensar que aquest projecte potser sí serà a mig termini … si ningú ens les pispa abans clar.

Seria tota una fita que un estiu el Pere Puig pugui agafar-se vacances i desconnectar o fer només algun ajust puntual perquè la plantilla es manté pràcticament intacte, veurem que ens depararà el final de temporada.

pere2Foto: Empordà Info

Des d’aquí, només podem agraïr-li al director esportiu de l’Uni els miracles que fa cada any i que sempre hagi aplicat el seny abans que la rauxa. Tot desitjant-li que conservi l’olfacte per rastrejar i fer bons fixatges perquè estem encantats amb les plantilles que confecciona i especialment amb la d’aquest any.

Deja un comentario