Jornada de reflexió

Mentre les noies d’Èric Surís estan centrades preparant el partit de diumenge, això sí sense amagar la il.lusió que arrivi el partit davant les expectatives generades, a Salamanca estan força entretinguts presentant jugadores.

Dimecres varen presentar a la jove base croata Carmen Miloglav i ahir va ser el torn de la pívot brasilenya Èrika de Souza. Segons diuen una de les jugadores més estimades de la afició salmantina i efectivament va ser presentada  com el retorn de «la filla pròdiga». Amb 34 anys torna a l’equip després d’haver marxat al 2102 havent guanyat l’Eurolliga l’any anterior. Es dóna la circumstancia que la seva marxa va ser motivada per tornar al Brasil a jugar perquè la seva mare s’havia posat malalta, d’aquí que marxés a contracor en aquells moments per motius de força major.

És una incògnita saber a quin nivell està actualment aquella excel.lent jugadora que va arrivar a la Lliga al 2003 per jugar a l’ UB Barcelona i més tard al 2006 al Ros Casares de Valencia. Això sí, de cara a diumenge aportarà físic i molta moral a les seves companyes, però ni de bon tros hauria de ser una jugadora determinant perquè reconeix que fa més d’un mes que no juga a bàsquet i només ha estat entrenant físic.

erikaFoto: Perfumerías Avenida

Ahir va ser l’únic dia que el Perfumerias va poder entrenar amb tot l’equip sencer. Avui venen amb bus cap a Girona i demà faran una sessió de tir esperant el partit de la tarda conscients que es trobaran un Fontajau ple fins a la bandera.

A diferencia d’altres anys si mirem les dues plantilles, sincerament aquesta vegada l’Uni no té res a envejar al Perfumerias. Es preveu un partit molt intens perquè qualsevol de les jugadores té nivell per ser titular, però els canvis no haurien d’afectar excesivament el ritme del partit.

Jugarà el millor atac contra la millor defensa de la Lliga, però el sisè jugador que és l’afició estarà de la banda de l’equip gironí. Així que a gaudir del partidàs que ens espera i que guanyi el millor … i si l’Uni juga com sap, els dos punts es quedaran a casa.

cropped-fontajauple2.gifFoto: FEB.es