Jornada 10: Uni 76 – Perfumerías 85


Fontajau com ja s’intuïa feia goig de veure aquesta tarda amb tot l’aforament ple, però no ha pogut ser i l’Avenida ha acabat amb la imbatibilitat de l’Uni després de 9 victories consecutives.

aida3Foto: Xavier Marquès

Les gironines començaven centrades el partit, sense els patiments de partits anteriors en que els hi costava entrar en joc i s’acabava el primer quart amb 19 a 16 per les locals. Al segon quart sortia en tromba l’Uni que se n’anava del marcador de 14 punts amb un excel.lent partit de la Leo Rodríguez que ha fet 20 punts i la Sofia Silva que era la mestressa de la zona i se les havia de veure amb l’Èrika de Souza que malgrat no estar en forma, és un portent de jugadora i només veure-la fa respecte.

aida7Foto: Xavier Marquès

Semblava que pintava bé el tema, però la diferencia s’ha anat diluïnt poc a poc fins arrivar a mitja part on només guanyàvem per un ajustat 39 a 38. A la segona part, l’Uni no s’ha sentit còmode en cap moment i no ha tornat a entrar en el partit, mentre l’Avenida amb una defensa asfixiant i un arbitratge que ho permetia, malgrat les queixes de la graderia, s’ha anat trobant més còmode a la pista. Les salmantines s’han anat distanciant i ja les hem perdut per no atrapar-les.

aida8Foto: Xavier Marquès

Més amb el cor que amb el cap les jugadores de l’Uni  ho han intentat fins al darrer moment, però les coses no sortien de cap manera: la Ibekwe estava desapareguda, Spanou ho intentava però el joc de peus avui no funcionava, la Haley hi posava voluntat però res, la Rosó i la Noe estaven fastiguejades per no tenir dos pams per respirar … avui no era el dia.

De les derrotes se n’aprèn i en aquest partit ens ha faltat instint assassí, guanyant de 14 a les espartanes les havíem d’acabar de rematar i no donar-los ni aigua, però inconscientment ens hem relaxat, hem aixecat l’accelerador i ens l’han liat. Han guanyat el tercer quart per un aclaparador 9 a 25, sense fer un gran partit, però apretant les dents i posant les mans en defensa com és habitual en les noies de l’Ortega.

Ens han assecat les idees en atac i elles amb l’Elonu i la Milovanovic, que sembla que no hi sigui però quin canell que té, ens han anat acrivillant la cistella per totes bandes. Finalment el Salamanca s’ha emportat la victoria per 76-85.

aida2

No es pot guanyar sempre i si s’ha de perdre millor avui que a la final de la Copa que ja els hi tornarem. Ara a passar pàgina ràpid i recuperar els somriures que les caracteritza. Toca pensar en el dijous contra les alemanyes del Keltern i el proper diumenge contra el Bembibre hi ha un altre partit de Lliga i no ens oblidem que són dos punts iguals com els que ens jugàvem avui, malgrat que ara mateix no sigui cap consol.

Avui només s’ha perdut una batalla, però nosaltres volem guanyar la guerra … SOM-HI UNI !!!