LA PRÈVIA: Miguel Àngel Ortega

Miguel Àngel Ortega té el costum de comentar les prèvies dels partits per la gent de Salamanca, aquesta setmana no n’ha estat l’excepció i ens n’hem aprofitat per saber què n’opina del partidàs d’aquesta tarda a Fontajau.

Vídeo: Perfumerías Avenida Salamanca

A banda d’aquest resum, aquesta setmana l’Ortega també ha concedit un parell d’entrevistes als diaris «L’Esportiu» i el «Diari de Girona». L’actual entrenador del Perfumerias, que s’hi va incorporar gairebé l’endemà que l’any passat la directiva de l’Uni li rescindís el contracte, diu que té un bon record de la seva estada a Girona i que no retreu res a ningú.

Llegint les dues entrevistes a mi no em queda tant clar que no hi hagi rancor i ja estigui superat. És evident que la relació l’any passat havia de ser molt tensa i probablement per ambdues parts la millor solució va ser separar els seus camins. La gent de Girona té moltes ganes de veure el partit, però n’hi ha alguns que em sembla que tenen alicients addicionals a banda d’emportar-se la victoria i voldran demostrar que alguns es varen equivocar.

Si no heu llegit les entrevistes hi podeu accedir clicant sobre els titulars. A Girona

L’esportiu – Toni Moreno

lesportiu-toni-moreno

 

Diari de Girona – Marc Verdaguer

diari-de-girona-marc-verdaguer