Eurocup: A recuperar sensacions i somriures

L’avantatge de jugar a Europa és que no hi ha temps material per lamentar-se de les derrotes patides ni llepar-se les ferides. Per tant cal fer reset i posar-se les piles que aquest dijous ens visiten les alemanyes del Keltern i malgrat l’aturada europea per seleccions, vindran amb la moral pels núvols després d’haver guanyat a les belgues de les Castors contra tot pronòstic.

omaFoto: FIBA

A priori sobre el paper, les belgues havien d’acompanyar a l’Uni com als dos primers classificats per a la ronda de 16 equips si no hi havia cap imprevist, però n’hi ha hagut perquè les alemanyes varen guanyar a les belgues per 62 a 68 a Bèlgica a la darrera jornada. Per tant és evident que la teoria és una cosa i la pràctica una altra. Per tant respecte màxim pel rival perquè a ningú li regalen el bitllet per anar a Europa.

oma4Foto: FIBA

Amb aquest darrer resultat no hi ha encara matemàticament ningú classificat per tant millor no vendre el peix abans d’hora perquè les alemanyes vindran amb totes les aspiracions a donar la campanada.

oma3Foto: FIBA

Recordem que el partit d’anada no el vàrem poder veure i el vàrem haver de seguir a través de les estadístiques de la Fiba, per tant poc referent tenim, únicament que va ser un partit força plàcid per l’Uni que va guanyar 66 a 83, on Èric Surís va fer rotacions amb tota la banqueta.

oma2Foto: FIBA

Esperem que sigui un partit per retrobar-se amb les bones sensacions i recuperem el nostre equip dels somriures que tantes alegries ens està donant perquè ahir les seves cares eren un poema. L’important no és com comencen les coses, sino com acaben i  sobretot aprendre dels errors per poder-los corregir.

SOM-HI UNI !!!