El Keltern rebut al Prat amb cridòria

El diari alemany Pforzheim Zeitung es fa ressó que les jugadores alemanyes del Keltern han arrivat aquest migdia a l’aeroport de Barcelona i s’han desplaçat amb bus a Girona.

Al Prat s’han trobat amb una recepció sorollosa amb càntics, banderes, aplaudiments i papers volant, però no era en el seu honor com els hi ha traduït  la seva jugadora Marina Markovic, eren un grup de treballadors de la neteja que avui iniciaven una vaga de cinc dies. Saben que a Fontajau el diumenge hi havien 5.200 espectadors fent molta fressa i feien broma amb la cridòria que s’han trobat a l’aeroport dient que així s’anaven acostumant a l’ambient que es poden trobar demà a Girona.

kelternFoto: Pforzheim Zeitung

La jugadora serbia Maja Vucurovic comentava a la premsa que per guanyar, les alemanyes haurien de jugar per sobre del seu nivell, les gironines per sota i a més que tinguin sort. Vaja que segons ella millor que vagin a la Catedral de Girona i posin alguna espelma. Imagino que deu ser l’alegria de la huerta del seu equip perquè amb aquesta actitud si jo fos l’entrenador no puja a l’avió.

A l’anada són conscients que varen perdre el partit als primers quinze minuts quan varen arrivar a perdre de 17 punts i ja no els varen poder recuperar. L’entrenador Christian Hergenröther durant el vol els hi ha estat preparant un vídeo del partit d’anada per visionar-lo a la tarda. A les jugadores els hi reclama que es moguin més perquè a l’anada varen estar molt estàtiques i que millorin les ajudes defensives on l’Uni va guanyar-los el rebot per 43 a 29.

Oficialment van de víctimes i amb molt respecte, però la seva jove jugadora Leonie Elbert de 20 anys també ha recordat aquest matí que malgrat la probabilitat és baixa, recentment han guanyat al líder de la Bundesliga alemanya el Wasserburg per 73-61 quan ningú s’ho esperava … per tant a posar-se les piles no tinguem un disgust.