EUROCUP: UNI 65 – Rukronik Keltern 54

L’Uni ha guanyat a les alemanyes en un partit que ha servit per classificar-se matemàticament per la ronda dels 16 millors, però no pas per recuperar les bones sensacions. L’adversari no ha pogut comptar amb una de les seves millors jugadores, Marina Markovic, que estava vestida de curt, però no ha fet ni la roda d’escalfament i això ens ha beneficiat.

Avui l’espectacle estava a la banqueta amb l’entrenador alemany que era un sac de nervis i no parava de cridar perquè a la pista, hi hagut un partit espès, poc vistós, sense ritme i amb molts errors no forçats.

silvaFoto: Xavier Marquès

A la primera part algunes bones assistències marca de la casa que ens feia pensar que en algun moment el bon joc apareixeria, però eren fets aïllats sense continuitat. Afortunadament les alemanyes no estaven massa fines i això ha permès arrivar al final de la primera part amb un clar avantatge 37 a 21. A la tornada dels vestidors, les de Keltern han començat a entrar els tirs fins a posar-se a 10 punts, però no s’ha patit excesivament per la victoria.

Alminaite amb 8 punts i 15 rebots ha estat la millor jugadora del partit. Peters amb 13 punts i 10 rebots, Leo i Silva amb 10 punts han estat les més destacables pel que fa a les estadístiques.

Spanou malgrat posar-hi voluntat com sempre, no acaba de retrobar-se i la Ify després d’haver-se perdut contra l’Avenida, ha tingut alguna acció destacable en l’apartat d’assistencies i entrada sota cistella i sobretot 11 rebots, però tampoc ha estat determinant com d’altres dies.

L’Ainhoa i l’Helena han jugat 10 i 13 minuts respectivament i han complert. Silva lluitadora com sempre i més efectiva de cara a cistella cada dia complementant l’anotació del trident.

omaFoto: Xavier Marquès

Les bases tampoc tenien un dia especialment fluïd, a la Rosó li han pitat tres faltes i Surís ha preferit reservar-la, mentre que la Jordana tampoc ha estat excessivament fina.

En resum, la victòria és el que compta, però  diumenge contra el Bembibre amb tots els efectius caldrà millorar força perquè com juguem com avui patirem i s’ha d’assegurar com sigui la segona posició de cara a la Copa de la Reina.