EUROCUP: Equips amb bitllet assegurat per la 2a.fase

Disputada la quarta jornada de l’Eurocup ja hi ha sis equips classificats per la propera fase de 16 equips havent guanyat tots els partits:

  • L’Uni
  • Maccabi Bnot (Israel)
  • Galatasaray (Turquia)
  • Yakin Dogu Universitasi (Turquia)
  • Beyona AGÜ Sport (Turquia)
  • Carolo Basket (França)

aguFoto: FIBA

Els 10 equips que falten s’hauran de decidir a les dues properes jornades, per classificar finalment els dos primers classificats de cada grup dels vuit que hi han. Amb els 16 classificats es farà un ranking i els creuaments seran el primer amb el setzè, segon contra quinzè i així anar fent. Per tant interessa quedar el més a dalt possible per a priori tenir un rival més assequible.

Per cert, bona estrena de la Marina Maljkovic, seleccionadora serbia i filla del Boza Maljkovic (no ho pot negar), que a la primera temporada a la banqueta del Galatasaray està complint amb les expectatives.

maljkovicFoto: FIBA