Jornada 11: UNI 82 – Bembibre 62

L’Uni ha superat el dol d’aquests darrers dies i ha guanyat al Bembibre per un clar 82-62, malgrat que durant bona part del partit la diferencia ha estat de 10-12 punts. Una victòria treballada davant d’un equip molt complert que serveix per garantir la segona plaça a la classificació i ser així cap de sèrie per la Copa de la Reina.

Avui l’equip gironí està d’enhorabona perquè a banda dels dos punts, ha recuperat sensacions després d’una derrota contra l’Avenida i d’un partit força espès contra el Keltern.

Avui s’ha recuperat la Ify Ibekwe que ha tornat a ser la MVP del partit amb 19 punts i 11 rebots, després de dos partits en que la nigeriana hi era físicament, però en ocasions semblava que no hi fos.

montyFoto: Xavier Marquès

La Spanou també ha millorat i s’ha retrobat de cara a cistella amb 16 punts i 7 rebots. Se la veia empipada amb alguna errada que ha fet, però avui ha tornat a fer el que ha volgut amb el seu joc de peus i  ha donat alguna assistencia de traca i mocador.

La Leo en la linea que ja ens té acostumats, 13 puntets i 6 rebots, malgrat que avui no han tocat triples i han estat entrades fins a sota cistella, però compten igual … cap problema. La Peters avui ha fet 10 puntets i ha capturat 4 rebots, això sí tots els tirs trepitjant la linea de tres si no se n’hauria fet un tip. La Silva s’ha carregat amb tres faltes en poc temps, però com sempre n’ha tingut prou per donar mostra de la seva qualitat i lluita sota el tauler.

silvaFoto: Xavier Marquès

La Jordana i la Rosó avui s’han repartit la direcció del partit, aquesta vegada ha estat fluïd com estàvem acostumats perquè la defensa de l’equip del Bierzo ha deixat jugar. L’Alminaite cada dia aportant una mica més, però encara amb marge de millora i les joves Ainhoa i Helena no han disposat d’excesius minuts, però han complert.

leoFoto: Xavier Marquès

Després del partit d’avui, el proper partit serà dijous a Bèlgica contra les Castors amb la classificació garantida per la ronda dels 16 millors, però una victòria permetria tenir una eliminatòria contra un equip més asequible a la propera fase, per tant dos punts molt importants per tenir un camí més plàcid que tampoc fa falta complicar-se la vida innecesàriament.