L’IDK dóna la sorpresa i dóna un cop de mà a l’UNI

L’Araski no va poder amb l’Avenida que al primer quart ja va encarrilar la victòria i va acabar guanyant el partit per 70-51. Les vitorianes s’hauran d’esperar a la propera jornada per assegurar la plaça a la Copa.

Ara qui sí va guanyar i va donar un cop de mà a l’Uni va ser l’IDK. Amb només 6 jugadores (3 extrangeres i 3 basques) perquè Gabi Ocete i Iulene Olabarria no es van recuperar a temps de les molèsties, les donostiarres varen batre al Gernika en un partit molt renyit que varen guanyar finalment per 57-62.

idkFoto: IDK Gipuzkoa

Està complicat que l’equip basc es classifiqui per la Copa, però després de tots els entrebancs en lesions que han tingut i està tenint (Toch Saar, Pao Ferrari, Gabi Ocete, Maria Eraunzetamurgil, Iulene Olabarria), la mort de la mare d’Astou Traoré que va ser contractada per cobrir la baixa de Ferrari i la setmana passada va acabar el contracte, la picada per part de l’Avenida a la Gabi Ocete aprofitant l’aturada per seleccions que finalment la jugadora va rebutjar, la baixa inesperada de Gisela Vega, … es mereixen classificar-se perquè malgrat els pals rebuts no baixen mai els braços.

És una de les virtuts de l’equip entrenat per Azu Muguruza que entrena l’equip des de fa més de 20 anys i va en linea amb l’actitud de la Paola Ferrari. La Ferrari la setmana anterior va jugar el seu primer partit a la LF després d’estar dos messos aturada per un trencament complet de lligament intern del genoll que es va fer a la pretemporada, ahir va aguantar tot el partit en pista quan de ben segur no estava per jugar-lo, però la necessitat va obligar. La seva entrenadora a les xarxes avui no ha dubtat en agraïr-li l’esforç … gran la Ferrari i gran l’Azu.

twitter

Foto: Lok@s del baloncesto

Amb aquest regal de Reis avançat de l’IDK, l’UNI avui depèn de si mateix per assegurar-se ser cap de sèrie per la Copa. Si l’equip gironí guanya al Bembibre aquesta tarda tindria dues victòries més que el Gernika i a més l’average a favor i en dues jornades les basques ja no podrien superar-les … per tant avui a les 6 a les noies d’Èric Surís els hi toca rematar la feina.