A Braine 1.000 castors esperen l’Uni

A Braine, localitat belga de 40.000 habitants, ja han venut 1.000 entrades per veure demà a l’Uni jugar contra l’equip local de les Castors.

castors2Foto: Castors Braine

L’equip belga el cap de setmana passat celebrava la seva 85a. victòria consecutiva a la lliga belga. No és d’extranyar amb aquest historial que l’entrenador Philip Mestdagh perdés els papers a l’anada a Fontajau quan estava perdent perquè li venia de nou.

castors4

A l’Uni que té la classificació garantida per la propera fase li interessa sumar una nova victòria per poder tenir un millor creuament a la ronda de 16 equips. Els Castors s’ho jugaran tot a la darrera jornada contra les alemanyes del Keltern, amb la diferencia que si demà guanyen a l’Uni guanyar a Alemanya seria suficient, però si demà perd hauria de guanyar per més de 7 punts al Keltern.

clasif

Malgrat la seva ratxa victoriosa són conscients que s’enfronten amb un equip invicte a l’Eurocup i que només han perdut contra l’Avenida pel que no són massa optimistes d’aconseguir un bon resultat.

Si voleu escoltar la roda de premsa de l’entrenador Philip Mestdagh i la capitana de l’equip Julie Allemand podeu clicar sobre la fotografia recopilada d’hemeroteca. Ja veure que la foto contrasta bastant amb els ànims que portaven els dos protagonistes aquest matí per fer la roda de premsa. Esperem que demà a l’acabar el partit continuin amb la cara tan llarga que serà senyal que la victòria vindrà cap a Girona.

castorsFoto: Vincent Coemans