I Memorial Juan de Mena amb representació gironina

Avui i fins dissabte a Zamora es celebrarà el  I Memorial Juan de Mena. Un homenatge al precursor, fundador, ànima mater i entrenador del CD Zamarat. L’home que va impulsar el bàsquet femení a Zamora els últims anys.

La seva gran il.lusió era organitzar un torneig cadet femení i des del seu club juntament amb la seva familia han considerat que era la millor manera de retre-li homenatge. Així doncs, aquests dies s’està organitzant un Torneig Internacional amb les seleccions U16 d’Espanya, Turquia, Itàlia i Castella i Lleó a Zamora. Un quadrangular amb dos partits per jornada i algunes de les millors jugadores de les generacions de 2001 i 2002 d’Espanya i Europa.

La generació del 2001 debutarà el proper estiu en una competició oficial internacional: l’Europeu U16 de França. Ja ha competit al BAM, al Torneig de l’Amistat, en concentracions amb 13, 14 i 15 anys.

Per part de l’Uni Girona hi ha representació amb la pívot rosinca Laia Moya, jugadora del GEiEG-Uni Girona cadet. Un talent de la cantera a seguir ben d’aprop que l’any passat va ser designada millor jugadora del Campionat d’Espanya Infantil celebrat a Pontevedra i de ben segur donarà moltes alegries a l’equip gironí.

laia

Vídeo presentació del I Memorial Juan de Mena