Propera destinació: Cadí la Seu

El proper dissabte a la Seu d’Urgell, l’Uni s’enfronta al Cadí la Seu amb les càmares d’Esport 3 de testimoni. Una bona oportunitat per mostrar al gran públic el nivell del bàsquet femení català.

L’equip de la Seu encara té aspiracions per entrar a la Copa, però amb la derrota inesperada la setmana passada contra el Campus Promete entrenat pel català Andreu Bou, les seves opcions s’han complicat força. Ara tot passa per guanyar el temible Uni Girona com declarava el seu president, Pere Porta.

Imatges: Pirineus TV

L’Uni per la seva banda arriva amb la plaça de cap de sèrie per la Copa pràcticament garantida, però amb ganes de treure’s l’espina de la final de la Lliga Catalana on les gironines varen perdre contra l’equip de l’Urgell en aquesta mateixa pista.