Cadí la Seu, un contrincant incòmode

A l’inici de temporada Joan Carles Pie deia sobre el seu equip que el seu punt fort havia de ser jugar amb molta intensitat en defensa i dominar el rebot. Per ser fort enrere havien fet una plantilla àmplia.
Volia que fossin competitius i que als equips els hi costés molt guanyar-los. En atac havien de ser pacients i tenir cap i no ser precipitats i desordenats. Si aconseguien fer totes aquestes coses serien competitius. No volia dependre d’una jugadora en atac.

lluitaFoto: Federació Catalana Bàsquet

Assolit gairebé l’equador de la competició l’entrenador del Cadí pot estar molt satisfet de la feina feta perquè s’han complert totes les seves expectatives, malgrat que la cirereta seria aconseguir entrar a la Copa i això passa per guanyar demà a l’Uni.

Les baixes de Laura Gil, Tamara Abalde, Nicole Romeo i Aleksandra Stanacev no s’han notat i han estat perfectament coberts sobretot pels fixatges de la base alemanya Svenja Brunchorst i l’americana Meiya Tirera, que juntament amb la capitana Tania Perez, Belen Arrojo i Geo Bahí són la base de l’equip de la Seu.

S’ha de destacar que el gran «fixatge» el tenia a casa, amb la gironina Geo Bahí que aquesta temporada s’ha destapat com la líder de l’equip fent un pas endavant i està fent uns números espectaculars que li han valgut ser convocada amb la selecció absoluta als seus 27 anys. Jugadora formada a l’Uni que va marxar a Burgos per acabar recalant al Cadí la Seu. Fa un parell d’anys Pere Puig va intentar repescar-la, però la Geo va preferir quedar-se a la Seu per tenir minuts i continuar creixent. Fins ara estava en un segon pla a l’ombra, però aquest any s’ha destapat com una de les millors jugadores de la LF.

uni2
Foto: Federació Catalana Bàsquet

Demà el partit té un pronòstic incert perquè malgrat la plantilla de l’Uni sobre el paper és superior a la del Cadí, ja sabem que l’equip de l’Urgell és un contrincant molt incòmode per l’equip giruní. Les de Joan Carles Pie li exigiran el màxim i sobretot estar molt centrades per no perdre pilotes davant una defensa agresiva que ja sabem que a l’Uni se li ennuega i no li permetrà fer un joc fluïd.

Afortunadament l’equip giruní ja ha fet els deures i ha assolit els objectius amb la classificació per la ronda de 16 a l’Eurocup i la Copa de la Reina. A aquestes alçades les setmanes amb doble partit comencen a passar factura: la fluïdessa en atac ha minvat, els contratacs escasegen i els tirs fàcils de sota fallats denoten que les forces escasegen. Només falta un petit esforç per arrivar a les vacances de Nadal per poder recuperar forces que de ben segur les jugadores agrairan per tornar a recuperar l’alegria en el joc.

ifyFoto: Federació Catalana Bàsquet

Demà és un partit amb molts alicients al tractar-se d’un derbi, amb les càmares de TV3 de testimoni i que encara tenim fresca la derrota a la Lliga Catalana i hi haurà afany de revenja. Esperem que això ajudi a motivar les noies per recuperar la seva millor versió i la gent de tot Catalunya pugui gaudir de l’Uni com ho hem estat fent nosaltres. Esperem que demà a la tarda surti un bon partit i l’Èric Surís li guanyi la partida a Joan Carles Pie.

cadiFoto: Federació Catalana Bàsquet

SOM-HI UNI !!!