Laia Moya destacant al torneig de Zamora

Si recordeu tenim aquests dies a la Laia Moya de torneig amb la selecció U16 per terres de Zamora al I Memorial Juan de Mena.

Al primer partit de dijous contra un combinat de Castella Lleó la selecció va guanyar per 66-54, la Laia només va jugar 12 minuts, però va agafar 5 rebots.

Ahir divendres contra la selecció d’Itàlia, la selecció va guanyar per 58-20 i la Laia va ser la més ben valorada. Va jugar gairebé 22 minuts i li va donar temps de fer 9 punts amb una bona estadística d’encerts (2/3 en tirs de 2, 1/1 en tirs de 3 i 2/3 en tirs lliures) i va agafar 9 rebots … partidàs de la gironina !!!

laiaFoto: Institut Cap Norfeu

Avui és la darrera jornada i es veuran les cares amb la selecció turca per decidir qui serà el campió d’aquest torneig. Li desitgem a la Laia tota la sort al partit d’avui i que continui deixant empremta de la seva qualitat per allà on va.

SOM-HI LAIA !!!