Zorionak Araski: reserva confirmada per la Copa

A falta d’una jornada l’Araski ha confirmat matemàticament la quarta plaça i s’ha guanyat merescudament el bitllet per la propera Copa juntament amb l’Uni, el Perfumerías i el Gernika.

araski

Foto: Xavier Marquès

Molt mèrit el de l’equip vitorià que va ser fundat l’any 2010 amb l’objectiu de potenciar el basquet femení a la capital alavesa. L’any passat a priori contra pronòstic va classificar-se per la fase d’ascens a LF i va sorprendre fent una campionat excel.lent i guanyant la final contra el Sant Adrià. Vistos els resultats, està clar que no va ser cap casualitat perquè amb bona part d’aquell equip ha assolit la plaça per jugar la Copa.

Diu la seva entrenadora, Made Urieta, que s’ha de crear un somni, creure-hi i fer que succeixi,  doncs això és l’Araski: un somni fet realitat.

ZORIONAK ARASKI !!!