EUROCUP: UNI 89 – União Sportiva 67

L’Uni ha complert i ha confirmat amb la victoria sobre l’equip portuguès de les Açores acabar com a primer del seu grup i de moment amb el segon millor average de tots els equips. Ara toca esperar per conèixer el rival a la ronda dels 16. El partit d’anada es jugarà el 19 de Gener, però fins demà quan es sapiguen tots els resultats de la jornada no hi haurà res definitiu i ara només estaríem fent suposicions.

ainhoaFoto: Xavier Marquès

A banda del resultat d’avui, s’ha de destacar la bona actitud de l’equip durant tot el partit sense baixar els braços i mantenint la concentració en tot moment. D’entrada Èric Surís posava en pista a la Rosó, Leo, Helena, Ibekwe  i Silva, tota una declaració d’intencions que ja feia aventurar a l’inici del partit que donaria minuts a la gent jove i així ha estat. L’Ainhoa i l’Helena s’han pogut esplaiar jugant 30 minuts i les joves Pairó i Serra també han pogut debutar a la lliga europea.

omaFoto: Xavier Marquès

Malgrat que el domini ha estat clar de l’Uni durant tot el partit, l’equip ha marxat de 17 punts al primer quart on han tingut una excel.lent estadística de tir i la resta de quarts han anat mantenint aquesta renda. Totes les jugadores han anotat a excepció de Noemí Jordana i Janina Pairó. La màxima anotadora ha estat Haley Peters amb 22, Ibekwe amb 16, Rosó amb 15 i Leo amb 13. Ibekwe i Silva amb 7 rebots, i Peters amb 6 han estat les màximes rebotejadores del partit.

serraFoto: Xavier Marquès

Ara només queda rematar l’any amb una victoria en el partit contra l’IDK Gipúscoa el proper dissabte abans de l’aturada nadalenca. De ben segur que serà un partit interessant on les basques faran suar a les jugadores de l’Uni malgrat que les possibilitats que tenen d’entrar a la Copa són poques. Per la seva banda l’Uni amb una victòria s’asseguraria ser cap de sèrie i evitar els nervis de darrera hora.