Demà gran partit contra un lluitador IDK

Demà s’acaba la primera volta de la Lliga a Fontajau i l’Uni jugarà contra l’IDK Gipúscoa. Un equip que s’havia reforçat molt bé a l’inici de la temporada amb Paola Ferrari, Gabi Ocete i Gisela Vega i era un aspirant seriós a estar a dalt de la classificació, però que ha patit un cúmul de desgracies en forma de lesió i no ha pogut assolir de moment les expectatives generades.

Foto: El diario vasco

Demà arriven a Fontajau amb poques possibilitats de classificació per la Copa i amb només vuit jugadores, algunes d’elles tocades físicament. S’ha de recordar que l’IDK fa un parell de setmanes va guanyar a la pista del Gernika. Per tant un rival a tenir en compte i si com sembla no hi ha cap de sèrie a la Copa perquè per les semifinals hi haurà sorteig, l’Uni avui s’hi juga no allunyar-se de l’Avenida.

Si les forces no fallen a l’equip gipuscoà, demà a Fontajau hauríem de poder gaudir d’un molt bon partit de bàsquet. Un equip basc liderat per la gran Paola Ferrari que ha tornat molt forta després d’estar lesionada gairebé tota la primera volta … recordem que l’any passat va ser la màxima anotadora de la LF amb el Mann Filter, Gabi Ocete una base que ens farà anar de bòlit a qui l’Avenida li va tirar els trastos recentment i va rebutjar per principis, Toch Sarr que va jugar dos anys a Girona i després d’una greu lesió l’any passat ha tornat en una forma extraordinaria, Nadia Colhado jugadora brasilera que farà suar a la nostra gladiator Silva i les jugadores de la casa Sara Iparragirre, Iulene Olabarria, Onintza Aduriz i Lara Gonzalez que són un excel.lent complement de les anteriors.

Foto: donostibasket.com

Una llàstima no poder veure a María Eraunzetamurgil, jove promesa de la cantera que juntament amb Iparragirre va guanyar aquest estiu la medalla de plata amb la U18 a l’europeu d’Hongria. La Maria es va lesionar de gravetat i va ser operada  la setmana passada, perdent-se el que resta de temporada.

Un bon equip liderat per una gran entrenadora Azu Muguruza que entrena l’equip des de fa més de 20 anys. La temporada ha estat molt injusta amb les basques, però la seva entrenadora sempre està transmetent optismisme a les seves jugadores i  sobretot que no deixin de lluitar malgrat les adversitats.

idk-gipuzcoa-gabyocete5Foto: Eldeportista.es

El partit de demà és una excel.lent manera de tancar aquesta primera volta de la LF. Tant de bo hi hagi una bona entrada al pavelló i podem acomiadar-nos com cal de l’equip fins l’any que ve veient un molt bon partit de bàsquet.