EUROCUP: Quadre creuaments

Acabada la fase regular ara sí ja s’han aclarit els creuaments. A l’Uni li ha tocat el líder de la lliga alemanya, el TSV 1880 Wasserburg. Mirant la composició de l’equip podria ser de qualsevol lliga perquè jugadores alemanyes en té ben poques, més aviat sembla una franquicia de la ONU amb tanta nacionalitat (sueca, serbia, francesa, americana, bielorussia, canadenca i malta). A priori no hi han noms individuals destacats, però potser aquesta és la gracia que juguen com un equip.

alemany

Si l’Uni superés aquesta ronda, a Fontajau en el següent creuament si es complís la lògica ens visitaria el Niça que diuen que és el millor equip de la competició. Tindriem il-lustres contrincants com Chelsey Gray i l’Ann Waters entre d’altres jugadores … per tant ja ens imaginem el potencial que tenen.

Després d’aquest creuament s’incorporen a la competició quatre equips repescats de l’Eurolliga que ara mateix són una incògnita, però com l’Avenida continui amb tants «bons» resultats fora de Salamanca és probable que sigui un candidat a ser repescat. Els guanyadors d’aquests creuaments anirien a semifinals i els equips victoriosos arribarien a la final que es juga a doble partit.

Si cliqueu sobre la Copa podreu veure la ruta que haurà d’anar seguint l’Uni per arrivar a la final i guanyar-la. Esperem que puguem anar omplint els quadres fins arrivar a la desitjada copa.

copa