Decidits els equips que se’n van de Copes

Darrera jornada de la primera volta on es decidien els dos darrers finalistes de la Copa i amb sorpresa inclosa ja que el Cadí la Seu que només depenia d’ell no ha aconseguit la victoria a casa del Bembibre.

Així doncs els classificats són l’Avenida i Uni Girona com a caps de sèrie i Gernika, Araski, Al Qazeres i Uni Ferrol. Els caps de sèrie van directe a les semifinals i els 4 restants s’hauran de jugar el passe. Segons confirma la web de la FEB tots els creuaments es decidiran per sorteig i per tant l’Uni es pot creuar amb l’Avenida a semifinals.

Decidits els finalistes, ara només falta que la FEB es mulli i és probable que es decideixi el proper dilluns aprofitant l’assamblea que tenen convocada. Veurem què fan perquè la patata calenta està a la seva teulada.

finalistes-copaFoto: FEB