LA COPA SERÀ VERMELLA

Fa poca estona la Federació Espanyola de Bàsquet s’ha mullat i ha confirmat la designació de la seu per a la propera Copa de la Reina que es disputarà els dies 10-11 i 12 de Febrer. Girona ha estat l’escollida i per tant la seu de la Copa serà vermella, esperem que la pròpia copa també ho sigui i es quedi a les vitrines de Fontajau que millor ocasió no tindrem.

Foto: Uni Girona

Reconec que m’ha sorprès gratament la decisió presa, no pas perquè no sigui merescut, al contrari, però molt sovint les decisions preses no són justes i que aquesta vegada ho hagi estat m’alegra enormement. Era evident que la proposta gironina era molt millor que la de Salamanca perquè la del Perfumerías a banda de voler aprofitar que es celebrava un aniversari pocs arguments més tenia o almenys no s’han esmerat a fer-los públics, però tenia els meus dubtes que la FEB fos objectiva amb les propostes presentades i no es deixés portar per «sentimentalismes».

Així doncs, s’ha de felicitar a la junta encapçalada per Llorenç Biargé per la bona proposta presentada que no ha pogut estar rebutjada i a la FEB també per haver estat valents perquè crec que tots teníem els nostres dubtes. La situació econòmica que s’ha trobat Garbajosa i companyia els obligava a tenir molt en compte la millor oferta econòmica, però també és cert que podien haver-se esperat a veure si demà els hi tocava la grossa i podien tenir en compte altres criteris.

Bromes a part, molt contenta que es disputi a casa nostra i amb ganes de veure el millor bàsquet femení al mes de Febrer. Això sí, a banda de veure els partits de l’Uni, ens hem d’implicar per tal que Fontajau estigui ple com un ou jugui qui jugui, sino els hi estarem donant la raó als de Salamanca.

El meu desig a banda que la copa es quedi a casa és que quan els equips i els seguidors tornin cap a casa seva el dia 12 de Febrer ho facin pensant que Girona ha estat a l’alçada de l’event com de ben segur serà i si varen tenir dubtes en el seu moment quan varen conèixer la decisió que reconeguin que es varen equivocar.

Avui als Girunins ja ens ha tocat la grossa abans  que la cantin demà els nens del cole de Sant Ildefons !!!

1 comentario

  1. Allà estarem, veient tots els partits, jugui qui jugui. Una gran oportunitat per veure bon bàsquet a casa nostra.

Los comentarios están cerrados.