Keep calm i bons aliments

Era d’esperar, a nosaltres també ens hauria passat, que la decisió d’escollir Girona com a seu per la propera Copa li sabria greu d’entrada als seguidors de l’altre equip aspirant a organitzar-la i a la resta d’equips perquè efectivament el trajecte més llarg.

Després d’aquest calentón inicial que entenc perfectament el que seria d’esperar és que es felicités esportivament al guanyador perquè la seva proposta és millor i desitjar-li que tot vagi molt bé. A banda, també més d’un s’hauria de rellegir la proposta de l’Uni  que és de domini públic, l’altra difícilment podran perquè ningú en sap el contingut, però recordo que es compensava econòmicament als equips a la primera jornada. Que jo sàpiga  molt sobrats no van els equips a la LF, per tant també s’hauria de veure que n’opinen els gestors de les arques dels equips d’aquest detall giruní.

Ara bé, el que no m’imaginava és que escoltaria a certs dirigents de federacions qüestionant l’objectivitat de la decisió presa per la FEB posant en qüestió la implicació de l’Uni al no jugar la Supercopa o a seguidors animant a boicotejar l’assistència a Fontajau com a mesura de rebuig. Perdoneu, però a tots ens agrada el bàsquet, oi? És que per un moment llegint certes opinions m’he arrivat a qüestionar que sapiguen que és l’esportivitat, això al meu poble se li diu no saber perdre.

Això sí, per compensar l’allau de queixes i pataletes que es poden llegir a les xarxes socials, reconforta llegir tweets com els de l’Alejandro López, el nostre «Xavier Marquès» a l’Avenida, que treu ferro al tema i desitja el millor a l’Uni en l’organització de l’event esperant poder venir a  Girona per gaudir de bon bàsquet.

Malgrat que hi ha coses i sobretot actituds que ens poden treure de polleguera, keep calm i que no ens amarguin la festa.

SOM-HI UNI !!!