L’ENQUESTA: I tu, què en penses?

Amb l’aturada de la competició per les vacances de Nadal són molts equips que tenen baixes i altes de jugadores per lesió, perquè marxen a una lliga més ben remunerada o simplement per millorar el rendiment de les jugadores. Així Vanessa Gidden ha deixat l’Araski per marxar al Wisla, les americanes del Cadí han marxat i s’han quedat en quadre, el Spar Canaries ja s’ha reforçat, l’Uni Ferrol està rastrejant el mercat, …

En el cas de l’Uni aquest any anàvem molt bé, però just als darrers partits vam saber de la lesió de la Kris Alminaite que en té per 4-6 partits i se’n perdrà uns quants.

[mlw_quizmaster quiz=1]

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. L’ENQUESTA: I tu, què en penses? | LA GRADERIA
  2. L’ENQUESTA: I tu, què en penses? | LA GRADERIA

Los comentarios están cerrados.