L’ENTREVISTA: Α. Σπανού o sigui la nostra Artemis Spanou

L’Artemis Spanou ha aprofitat la seva estada a terres gregues, on és de les jugadores més carismàtiques de la selecció, per concedir  diverses entrevistes als mitjans locals. 

A la web de la Federació Grega de Bàsquet (http://basket.gr/), divendres passat publicaven una entrevista a l’Arte amb el titular «Α. Σπανού: Η Εθνική είναι η ομάδα της καρδιάς μου», en altres paraules que la selecció grega és l’equip del seu cor, no li tindrem en compte perquè ja ens ho imaginàvem i l’entenem perfectament :-). Si cliqueu sobre la foto tindreu accés a l’entrevista. Bàsicament comenta la satisfacció per haver-se classificat per l’Eurobasket malgrat que estaven a un grup complicat i que amb l’Uni aquest any aspiren a tot.

El mateix divendres va passar-se pels estudis radiofònics de Sport24 on va aprofitar per fer repàs de la seva trajectòria esportiva als Estats Units, la selecció grega i evidentment les seves sensacions a l’Uni. Va comentar que l’equip giruní aspira a guanyar títols aquest any i que com sempre Salamanca serà l’equip a batre, també va aprofitar per destacar l’èxit de convocatoria de públic havent jugat aquest any a Fontajau davant 5.000 persones. Si cliqueu sobre la foto podreu tenir accés a l’enllaç del programa radiofònic on ja us avanço que no s’entén ni fava del què diuen, però s’intueix que l’Arte amb el sentit de l’humor que la caracteritza s’ho va passar d’allò més bé.

Foto: Sport24.gr

Sana enveja dels mitjans grecs, a veure el dia que tenim l’oportunitat d’escoltar a la simpàtica jugadora grega per terres catalanes .